Despre noi

About us

Construim parteneriate prin calitatea serviciilor

CATOPREST furnizează o gamă completă de servicii integrate precum servicii de evaluare a calității si soluții de management al capitalului uman, oferind clienților săi servicii personalizate în funcție de specificul activității.

Despre compania noastră

CATOPREST PRO a fost înființată în anul 2009 pentru a oferi servicii de asistență și evaluare a calității, pentru furnizorii industriei auto și producătorii de automobile, precum si companii implicate in producția de serie, industria electronică, aparate de uz casnic, cosmetice, FMCG si industria maselor plastice.

Reputația noastră a fost construită pe standarde înalte de calitate, reflectându-se în prezent în serviciile pe care le prestam clientilor noștri.

Misiunea noastră

Suntem o companie flexibilă și adaptabilă către orice nevoie prezentă în compania Dumneavoastră

Echipele noastre de profesioniști vor colabora strâns cu personalul dumneavoastră, pentru a descoperi posibilele neconformități, având ca rezultat corectarea oricărei probleme, reducerea scăderii eficienței producției și, nu în ultimul rând, înlăturarea oricărui punct negativ care vă poate periclita imaginea în fața clientului.

Împreună pentru succesul dumneavoastră!

De-a lungul anilor, am evoluat constant și ne-am extins portofoliul de servicii prin dezvoltarea unei noi divizii de activitate în aria soluțiilor inovatoare a resurselor umane, pentru a completa si satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale clienților noștri.

Astfel, noua divizie de activitate oferă o gama vastă de soluții, care acoperă întreagă arie de management a capitalului uman, inclusiv recrutare permanentă, temporară și pe bază de contract, evaluare si selecție de personal, salarizare, administrare de personal, externalizare si consultanță.

Echipa CATOPREST este motivatã sa depaseascã așteptările clientilor săi si tine cont de motto-ul companiei de la prima activitate întreprinsă: “Împreună pentru succesul dumneavoastră!”

 

Cifrele noastre

150+

Clienți mulțumiți

1K

Proiecte finalizate

2,7M

Ore lucrate

27M

Componente inspectate

our team resources

Puterea noastră este capitalul uman

Catoprest se bazează pe valori umane care dețin capacitatea de a îndeplini nevoile clienților noștri prin mobilizarea propriilor resurse: pasiune, integritate, creativitate, experiență și inovație.

Obiectivul nostru este de a ne dezvolta prin furnizarea de soluții specifice, inovatoare și eficiente.

Experiența si spiritul de echipă deținute de angajații noștri, ne permit să ne adaptăm și să acționăm încrezători, indiferent de provocările întâmpinate.

Clienții noștri

Certificări

TUV ISO 9001:2015
Member of AIAG
AIAG member